Scholtenhagen Festival

Park Scholtenhagen, Haaksbergen
Officiële website

Scholtenhagen Festival

Vandaag is Park Scholtenhagen omgebouwd tot één grote festivalweide met muziek, kunst, theater, eten en drinken. Dit jaar is het Festival de afsluiter van de Week van de Amateurkunst.

Vanaf 12.30 uur kun je genieten van live muziek op twee (overdekte buitenpodia), straattheater, en uiteenlopende kunst. De kleinste bezoekers kunnen zich vermaken op het kinderplein ‘Bushalte, de vrije gift’. Je kunt er lekker springen op springkussens, acrobatiek oefenen, je laten schminken en smullen van poffertjes en pannenkoeken.

Optredens van

• Haaksbergse Harmonie
  • The Non Returnables
  • Boh Foi Toch
  • RU Kiddin'

meer namen volgen snel ....

Organisatie

Sinds 2018 organiseert Lionsclub Haaksbergen jaarlijks het Scholtenhagen Festival. De opbrengst van het Festival komt ten goede aan regionale goede doelen. Dit jaar is gekozen voor Stichting Leergeld Haaksbergen. Deze stichting ondersteunt kansarme kinderen om mee te kunnen doen in de maatschappij. Klik hier voor meer informatie over sponsorpakketten.

• Scholtenhagen Festival

Park Scholtenhagen, Haaksbergen