Lente in de Kooi Haaksbergen

kenmerken: Kinderen Evenement
prijzen
€ 2,00 - € 3,50
locatie
Schaapskudde Haaksbergen, Haaksbergen

Lente in de Kooi Haaksbergen

De jaarlijkse 'Lente in de Kooi' bruist als vanouds met als grote topper een aantal demonstraties met roofvogels en uilen. Kinderen mogen deelnemen aan deze demonstraties. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor het hele gezin.

2e Paasdag organiseert de Stichting Schaapskudde Haaksbergen haar jaarlijkse Lente in de Kooi (was Lammetjesdag).

'Lente in de Kooi' bruist volop van de activiteiten. Naast een demonstratie schapendrijven zijn er als grote topper een drietal demonstraties van Valkerij "De Valkenhof" uit Aalten! Deze Valkerij bezit een aantal prachtige roofvogels en uilen. Vooral voor de kinderen is dit een spannend avontuur want zij mogen meedoen tijdens de demonstraties of een vogel op de arm houden. Dit moet je gezien en beleefd hebben!

Maar er is nog meer te doen tijdens Lente in de Kooi....

  • Laat je fotograferen met een roofvogel (of misschien wel met een lammetje. De foto kun je tegen een kleine vergoeding direct mee naar huis nemen.

  • Adopteer je eigen lammetje. Het lammetje mag je persoonlijk uitzoeken en als adoptieouder geef je het lammetje een naam en krijg je een certificaat met een “babyfoto”. Alle lammeren hebben een uniek oornummer, dus je adopteert echt je eigen lammetje.

  • Kinderactiviteiten zoals: schminken, muziek met peuters en kinderspelletjes voor de jongsten, een erf-quiz voor de oudere jeugd en nog veel meer leuks. Ieder kind gaat met een prijsje naar huis.

  • Verder is er een kraampjesmarkt met streekproducten, zijn er prijzen te winnen en voor een hapje en drankje kun je terecht bij onze catering.

Honden mogen helaas het terrein niet op, hier worden de vogels en schapen onrustig van.

Vier samen met ons de Lente, graag tot ziens in de Kooi!

Wanneer

  • Lente in de Kooi Haaksbergen

    Schaapskudde Haaksbergen, Haaksbergen
    € 2,00 - € 3,50

Locatie

Adresgegevens