HTFC Holland Schwarzwaldtour

Camping & Bungalowpark `t Stien`nboer, Haaksbergen
Officiële website

HTFC Holland Schwarzwaldtour

De Holland Schwartzwaldtour van HTFC is één van de eerste wielertoertochten van het seizoen. Een goede training voor de toertochten die nog komen gaan.

Anders dan dat de naam doet vermoeden, vindt de Holland Schwarzwaldtour gewoon in Twente plaats. De route voert vanaf Haaksbergen naar het ‘Hollands Schwarzwald’, zoals de omgeving van Rijssen ook wel bekend staat.

Echte Klassieker

De route door het prachtige Twentse Landschap is pittig, maar goed te doen en vormt een uitstekende trainingstocht voor de komende klassiekers. Sinds 2016 is de route ook een echte klassieker. De perfecte organisatie, service en veiligheid van de tocht is door de NTFU beloond met drie sterren, de hoogste classificering.

Actuele informatie over de route volgt zo spoedig mogelijk.

Afstanden & Start

• 65 km - starttijd: van 9.00-10.00 uur

• 105 km - starttijd: van 9.00-10.00 uur

Start en finish is bij Clubgebouw DVO, aan de Geukerdijk 107, in Haaksbergen.

(Het inschrijfbureau blijft open tot 11.00 uur, zodat u de gelegenheid heeft om ergens anders te starten, en dat u zich alsnog onderweg in Haaksbergen kunt inschrijven.)

Inschrijfgeld

NTFU-leden € 4,00, niet leden € 5,00.

• HTFC Holland Schwarzwaldtour

Camping & Bungalowpark `t Stien`nboer, Haaksbergen