HTFC Holland Schwarzwaldtour

HTFC Haaksbergse Tour- en Fietsclub, Haaksbergen
Officiële website

HTFC Holland Schwarzwaldtour

Vandaag wordt alsnog de HTFC Holland Schwarzwaldtour gereden. In maart werd de tocht afgelast wegens extreme kou en windstoten. Nu hoopt de organisatie op een lekker zomerse temperatuur!

Kuitenbijters

De Holland Schwarzwaldtour vind gewoon in Twente plaats. De route voert vanaf Haaksbergen naar het ‘Hollands Schwarzwald’, zoals de omgeving van Rijssen ook wel bekend staat. Een prachtige omgeving met beekjes, kastelen en havezaten. Onderweg is het licht heuvelachtig. Als je er hard genoeg tegenop rijdt, kun je, je op deze kuitenbijters aardig uitleven.

Echte Klassieker

De route door het prachtige Twentse Landschap is pittig, maar goed te doen. Sinds 2016 is de route een echte klassieker. De perfecte organisatie, service en veiligheid van de tocht is door de NTFU beloond met drie sterren, de hoogste classificering. In 2017 zijn de voorzieningen nog eens extra aangevuld met een bewaakte fietsenstalling, zodat uw fiets voor de start en na de finish veilig geparkeerd staat.

GPX file van de Route

Afstanden & Start

• 65 km - starttijd: van 9.00-10.00 uur

• 105 km - starttijd: van 9.00-10.00 uur

Start en finish is bij Clubgebouw DVO, aan de Geukerdijk 107, in Haaksbergen.

(Het inschrijfbureau blijft open tot 11.00 uur, zodat je de gelegenheid hebt om ergens anders te starten, en je, je alsnog onderweg in Haaksbergen kunt inschrijven.)

Inschrijfgeld

NTFU-leden € 4,00, niet leden € 5,00.

Organisatie

De Holland Schwarzwaldtour wordt georganiseerd door HTFC Haaksbergse Tour- en Fietsclub.

• HTFC Holland Schwarzwaldtour

HTFC Haaksbergse Tour- en Fietsclub, Haaksbergen