Vitaliteitsbeurs Haaksbergen

kenmerken: Evenement
prijzen
gratis
locatie
De Bouwmeester,

Vitaliteitsbeurs Haaksbergen

Wat kunt u zelf doen om gezond en fit oud te worden? Antwoorden op deze vraag vindt u op de beurs voor 55+ers over bewegen en gezond leven in de Bouwmeester.

Fit en Vitaal aanbod

De voorbereiding van de beurs is in volle gang. Met meer dan 35 enthousiaste standhouders, 10 gevarieerde demonstraties, interessante lezingen en muzikanten, is er nog meer te zien en te ervaren dan voorgaande jaren. Tientallen sponsoren zorgen opnieuw voor 100 gratis en goedgevulde goodiebags en voor een gratis loterij. Alle reden om een kijkje te komen nemen.

Opening door Marti ten Kate

Ten Kate is gespecialiseerd in de halve marathon en met zijn zonnebril, kenmerkende snor en bijzondere ‘loopje’ een trots uit Twente. Hij won diverse kampioenschappen en nam deel aan de olympische spelen. Alle kilometers achter elkaar gelegd, ging hij meer dan vijf keer de wereld rond! Hij is nu werkzaam bij de NOC-NSF. Kom naar de opening en ontdek zijn geheim om vitaal te blijven.

Altijd al eens willen weten?

 • Of je financiële en notariële zaken goed geregeld zijn? Notariskantoor Lenderink verzorgt een interessante lezing, waarin tips worden gegeven over notariële zaken, waar mensen zelf niet altijd aan denken. Er is tevens ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld erfrecht, of testament.
 • Hoe een kant-en-klaarmaaltijd van Foodconnect smaakt? Zij laten u op de beurs kennis maken met hun heerlijke gerechten. Kom proeven!
 • Wat de voordelen zijn van een sta-op-stoel? De Totale Zorgwinkel uit Neede laat u er kennis mee maken.

Meer informatie

Voor de actuele informatie over de vitaliteitsbeurs, nieuwtjes en het programma, volg Buurtsportcoach Haaksbergen op Facebook. Bekijk om een indruk te krijgen onderstaand filmpje van een vorige editie.

Organisatie

De Vitaliteitsbeurs wordt georganiseerd door Buurtsportcoach Haaksbergen.

Wanneer

 • Vitaliteitsbeurs Haaksbergen

  De Bouwmeester,
  gratis

Locatie

Adresgegevens

 • De Bouwmeester

  Adres
  Bouwmeester 6, 7481 LP
  Telefoon
  053-5722552