Wild wandeling door het Buurserzand

€ 5,00 - € 7,50
Informatiecentrum De Wakel | Natuurmonumenten, Buurse

Wild wandeling door het Buurserzand

Ga samen met Emmy van Willigen op wildtocht door het Buurserzand.

Verhalen uit het veld

Met haar jarenlange ervaring als natuurgids leert Emmy je krabplekken herkennen en sporen ontdekken. Geniet van haar bijzondere anekdotes, ervaringen en wetenswaardigheden uit het veld.

Reeën in de winter

In de wintermaanden zijn de reeën het meest actief in de (na)middag. Dan is de dagtemperatuur het hoogst en verliezen ze de minste energie. De kans is dan het grootst dat je oog in oog komt te staan met een echte ree!

Vol = vol

De wandeling duurt ongeveer 2 uur (6 km). Meld je aan voor deze exclusieve winterwandeling. Vol is vol.

Goed om te weten:

Je kunt starten tussen 14.30 en 16.30 uur. Trek stevige schoenen aan. Verrekijker is handig. Honden mogen niet mee.

Kosten:

Leden betalen € 5 per persoon, niet leden € 7,50. Betalen kan bij de activiteit zelf aan de kassa. Neem gepast geld mee, u kunt niet pinnen.

• Wild wandeling door het Buurserzand

Informatiecentrum De Wakel | Natuurmonumenten, Buurse