Verbindingswandeling

Tijdens een wandeling samen met Alwine Nijkamp zoeken naar verbinding. Met een vleugje flora, fauna, geschiedenis, cultuur, Twentse gebruiken en - uitspraken.

Over Alwine:

Alwine Nijkamp woont sinds 15 jaar met heel veel plezier in Haaksbergen. Geboren in Enschede en dus een echte tukker. Zij is werkzaam als verpleegkundige en vind het erg leuk om met mensen om te gaan. Haar passie gaat uit naar de natuur. Zoveel mogelijk tijd brengt ze door in de prachtige natuurgebieden rond Haaksbergen en Buurse waar ze geniet van alles wat bloeit, groeit, leeft en de stilte. Dit wil ze graag delen met andere mensen door het organiseren van verbindingswandelingen.

Doel:

De prachtige natuur beleven, beluisteren en bewonderen. Verbinden met de natuur, elkaar en met jezelf. Met een vleugje flora, fauna, geschiedenis, cultuur, Twentse gebruiken en - uitspraken.

Kosten:

  • Deelname is gratis. Behalve de koffie/thee pauze bij een aan de route gelegen horeca locatie.
  • Deelname is op eigen verantwoording.
  • Denk aan goede kleding en wandelschoenen.

Start:

1 x per maand, telkens een andere route. Startpunt volgt na opgave. We starten met koffie/thee en iets lekkers (gratis) Ongeveer halverwege koffie/thee pauze (voor eigen rekening) Tijdsduur, ongeveer 3,5 uur.

Opgave:

U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor welke verbindingswandeling u maar wilt. Maximaal 12 personen via alwinenijkamp@live.nl of 06-21291394.

Wanneer

Locatie

Natuurgebieden Haaksbergen

Telefoon
06-21291394
E-mail