Gala-party Keiensleppers

gratis
Het Hagen, Haaksbergen

Gala-party Keiensleppers

De Haaksbergse Carnavals Vereniging De Keiensleppers organiseert op 20 januari een Gala middag en 's avonds een Gala feest.

Gala middag

Een gezellige middag voor de ouderen en minder-validen van Haaksbergen met vele optredens, zang en dans. Met als afsluiter een grandioos optreden van de Zingende Bakker. Hij gaat samen met u verschillende bekende liedjes zingen.

Tevens is er een grote verloting met tal van mooie prijzen. Lootjes kosten € 0,50 per stuk. Bij 10 loten hebt u altijd prijs!

Deze middag wordt u kosteloos aangeboden door de ondernemers van Haaksbergen.

Heeft u geen vervoer, bel gerust na 18.00 uur op 06-20068120 van Carina ten Doeschot, zodat we kunnen kijken naar een oplossing.

Tijd: 13.45-16.30 uur

Gala party

Diverse optredens van groepen binnen de vereniging van de Keiensleppers, muziek van Party Power en diverse artiesten. Dit jaar is het thema: Foute Party.

Tijd: 20.15 uur

• Gala-party Keiensleppers