Stamppotdrive

kenmerken: Sport & Spel
Eetcafé en Zalencentrum Winkelman, Buurse

Stamppotdrive

De inmiddels bekende Stamppotdrive van Bridgeclub Haaksbergen wordt gespeeld op 5 november bij Zalencentrum Winkelman in Buurse. Meld u aan en speel ook mee.

Het inschrijfgeld bedraagt € 48.= per paar, waarvoor men, naast een topintegraaltoernooi over 36 spellen, koffie met krentenwegge krijgt bij aankomst, erwtensoep met roggebrood tijdens de middagpauze en een uitgebreid stamppotbuffet na afloop. Uiteraard is er ook weer een goed gevulde prijzentafel.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf heden per email bij: g.brkhs@kpnmail.nl, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer en naam van de bridgepartner en voor NBB-leden de NBB-lidnummers.

Betalen

De deelnamekosten dienen vóór 5 november te zijn overgemaakt op IBAN-rekeningnummer NL97INGB0005043050 t.n.v. Bridgeclub Haaksbergen o.v.v. de namen van het bridgepaar. Aansluitend wordt een bevestiging van inschrijving toegezonden.

• Stamppotdrive

Eetcafé en Zalencentrum Winkelman, Buurse