Pingelloop Haaksbergen

kenmerken: Sport & Spel
locatie
Atletiekvereniging Haaksbergen

Pingelloop Haaksbergen

Het begin van de Twentse crosscompetitie is de Pingelloop in het Lankheterbos te Haaksbergen. Een mooie kans om je te meten aan medelopers, recreanten of wedstrijdlopers.

Op de eerste zondag in de wintertijd (5 november 2017) organiseeert de Atletiekvereniging Haaksbergen de Pingelloop. Deze mooie bosloop met een licht cross-karakter is voor veel lopers een geliefd item in de loopagenda. Het parcours is in het Lankheterbos (op de Lankheterweg/ ca. 1km vanaf de AVH-accommodatie).

Er kan, afhankelijk van de leeftijd gekozen worden uit de volgende afstanden: 11,2km - 5,6km - 2,8km - 1,6km - 0,7km.

De afstanden staan voor alle leeftijden open voor leden van de atletiekunie en voor trimmers. Kijk voor starttijden en inschrijfmogelijkheden op www.twentsecrosscompetitie.nl.

De competitie wordt georganiseerd door de AV Haaksbergen, AV Goor, AV Iphitos uit Losser, ASV Eibergen, AAV Sisu en AC Tion. Deelname aan 4 van de 5 wedstrijden is voldoende om in het eindklassement te komen. De andere wedstrijden zijn de Dinkelloop (12 november), de Bovenbergcross (26 november), de wintercross (17 december) en de oudejaarscross (31 decemnber) en de Rutbeekcross (7 januari 2018). Meer informatie kunt u vinden op www.twentsecrosscompetitie.nl.

Wanneer

  • Pingelloop Haaksbergen

    Atletiekvereniging Haaksbergen

Locatie

Adresgegevens

  • Atletiekvereniging Haaksbergen

    Adres
    Scholtenhagenweg 39,