Bommelasloop

kenmerken: Sport & Spel
Recreatie Centrum Twente,

Bommelasloop

Hardlopen in het prachtige natuurgebied Het Buurserzand. Een bijzonder mooie loop met keuze uit vier verschillende afstanden.

Op 19 november 2017 organiseert Rekreatie Sport Twente de 77e editie van de Technische Unie Bommelasloop. Deze prachtige natuurloop gaat door het Buurserzand, over heide en door bossen. De paden zijn allemaal goed beloopbaar dus je gaat niet door het mulle zand. Natuurmonumenten stelt ieder jaar het Buurserzand ter beschikking zodat velen kunnen kennismaken met dit mooie natuurgebied.

Afstanden

• 7,4 km
  • 11,2 km
  • 16,4 km
  • 21,1 km

Alle 4 afstanden gaan over één ronde!

Start en Finish

• 11.00 uur (alle afstanden)
  • Recreatie Centrum Twente, Oude Deldenerweg 1, Enschede
  • Er is mogelijkheid voor omkleden
  • Ieder 5 km punt een drinkpost
  • Bij de finish is er drinken en fruit
  • Tegen inlevering van uw startnummer ontvangt u na afloop in de kantine van Rekreatie Centrum Twente een consumptie en kunt u nog even rustig nagenieten van uw loopprestatie

Lopers met hond starten om 11.05 uur (met hond kunt u alléén deelnemen aan 7,4 km).

Inschrijven & Kosten

Voor-inschrijven: €6,00 (incl. consumptie) Leden lopen gratis.

Na-inschrijven: €8,50 (incl. consumptie) van 09:45 tot 10:45 uur.

Inschrijven

Een gedeelte van het inschrijfgeld komt ten goede aan Support for Nature welke ondersteund wordt door Rekreatie Sport Twente.

• Bommelasloop

Recreatie Centrum Twente,