Review – Portland Faded Grey

Verlichting is vandaag de dag een enorm belangrijk element in het interieur geworden. Want naast dat het zorgt voor het nodige licht in de duisternis, mag het ook zeker opvallen. Niet zo gek dus dat iedere architect ook werkt met een lichtplan. Naar een vloerlamp die je aandacht meteen trekt, hoef je vanaf nu niet verder meer te zoeken. De Portland Faded Grey kan wellicht de perfecte verrijking zijn voor het interieur bij jou in huis. Je leest er op deze pagina net even wat meer over.

Zet je woonkamer letterlijk in de spotlight met de Portland Faded Grey

Je herkent de Portland Faded Grey aan de driepoot en de filmspot waar een lamp in is geïntegreerd. Hierdoor zet je je woonkamer dus ook letterlijk in de spotlicht. Ideaal als je zoekt naar een interieur dat nét even wat anders is. Of als zelf een groot liefhebber bent van films, theater en musicals. De ruimte tussen de poten van de Portland Faded Grey, bedraagt maximaal 90 centimeter, waardoor het dus makkelijk neer kan worden gezet in een hoek bij jou in huis.

Dé perfecte verrijking voor een stoer en een industrieel interieur

Gaat je hart sneller koppen van een stoer en een industrieel interieur? Dan gaat de Portland Faded Grey de perfecte verrijking zijn voor je eigen woning. De lamp is duurzaam, kan tegen een stootje en is makkelijk in huis neer te zetten. Ideaal als je op zoek bent naar een lichtbron voor bij de televisie. Of als je graag wat extra licht wenst als je een goed boek leest in die ene fijne stoel.

De Portland Faded Grey is gemaakt van een solide design van metaal

Dat de Portland Faded Grey een stoer uiterlijk heeft, komt voor een erg groot deel door het materiaal waar het van gemaakt is. De vloerlamp heeft namelijk een solide design en is van metaal gemaakt. Hier en daar lijkt de lamp enigszins verweerd, wat dus zorgt voor dat stoere totaalplaatje. Ook is de lamp in hoogte verstelbaar. Het verstellen ervan is vergelijkbaar met bijvoorbeeld een statief waar je een spiegelreflexcamera op bevestigt. Hendeltje open en je verstel de lamp dus helemaal naar wens. Makkelijker kan het dus ook eigenlijk niet.

Deze karakteristieke vloerlamp steelt meteen de show in de ruimte

Je ziet het meteen al op het moment dat je de lamp voor het eerst bekijkt. Deze karakteristieke vloerlamp steelt meteen de show bij jou in de ruimte in huis. En dat heeft je dus ook meerdere leuke voordelen te bieden. Ideaal dus als je op dit moment op zoek bent naar verlichting die je meteen in kunt zetten als eyecatcher in de kamer. Let er wel op dat je zelf nog even op zoek moet gaan naar een lichtbron die je in de lamp kunt draaien. Maar dankzij de E27 fitting, heb je dit ook binnen no time al gevonden. Haal jij binnenkort de luxe Portland Faded Grey vloerlamp in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *