Toeristische Nazomermarkt

kenmerken: Markt
prijzen
gratis
locatie
Markt en Molenstraat, Haaksbergen

Toeristische Nazomermarkt

Op zondag 17 september vindt de jaarlijkse Nazomermarkt plaats op de Markt en de Molenstraat in het centrum van Haaksbergen.

De standhouders bieden zowel gebruikte als nieuwe goederen aan, variërend van kleding, lederwaren, sieraden, producten uit Equador, allerlei hebbedingetjes, dierenbenodigdheden, hobbykramen- en voor de verzamelaars, boeken en platenstands (singles, ep’s, lp’s, cd’s, dvd’s). Ook curiosa, brocante, blikken speelgoed, glas, aardewerk en nog veel meer, wat men zoal in en rond het huis kan aantreffen, vindt u op deze Najaarsmarkt. Voor de kinderen komt er uiteraard weer een draaimolen.

Voor de inwendige mens (hapje, drankje) kan men terecht op één van de terrassen of bij de snack- en/of loempiastand. U kunt ook kennis maken met allerlei lekkere hapjes uit het gebied rond de Middellandse zee.

Zowel de toegang tot de Nazomermarkt en het parkeren zijn gratis!

Voor de particulier die ook zijn/haar overtollige spulletjes op de Nazomermarkt wil verkopen, zijn er nog plaatsen beschikbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met 06-26222593 of per mail info@rezimarkten.nl.

Wanneer

  • Toeristische Nazomermarkt

    -
    Markt en Molenstraat, Haaksbergen
    gratis

Locatie

Adresgegevens

  • Markt en Molenstraat