kenmerken: Kunst & Cultuur Markt
Rondom Pancratiuskerk,
Officiële website

Kunstmarkt

Kunstkiek'n in Haaksbergen. Kom naar de kunstmarkt rondom de Pancratius kerk en laat u verrassen door de veelzijdigheid aan creativteit. Straattheater en muziek maken het extra gezellig.

Kunstmarkt

Ruim 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland zijn aanwezig met een grote diversiteit aan kunst: schilderijen (olie en acryl), houtsculpturen, edelsmeden, glaskunst, beeldhouwwerken, boetseerwerken, textielkunst etc zijn te vinden op de kunstmarkt.

Straattheater

Dit jaar is er ook weer verrassend levend straattheater tijdens de Kunstmarkt.

Graffiti workshop

Café Zeezicht haakt in op de Kunstmarkt en organiseert i.s.m. mr. graffiti.nl voor jongeren (12-16 jaar) een graffiti workshop. Nabij Zeezicht maken de jongens en meiden hun eigen graffiti kunstwerk (ca. 100 x 80 cm) die zij na afloop mee kunnen nemen. Voordat de jeugd de spuitbus ter hand neemt krijgen zij uitleg over spuittechniek. Er is in totaal plek voor 30 deelnemers. De workshops vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 uur in groepjes van 5 a 6 deelnemers en duren ongeveer een uur. Aanmelden kan tot en met vrijdag 4 augustus bij Café Zeezicht, Molenstraat 26-28 in Haaksbergen, tel. 053 572 1313. Deelname is gratis!

Stoepkrijt wedstrijd

Samen met het #Jeugdcultuurfonds wordt een bijzondere wedstrijd georganiseerd. Het jeugdcultuurfonds heeft bijzondere dieren als mascotte maar zij willen er graag nog eentje bij. Help jij ook? Doe dan vanaf 12.00 uur mee aan de stoepkrijtwedstrijd en ontwerp je eigen (fantasie)dier! Het leukste dier wordt door het Jeugdcultuurfonds toegevoegd aan de beestenboel. En er wordt een plak-tattoo van gemaakt. Zo lopen er straks allemaal kinderen rond met een plak-tattoo van jouw ontworpen dier!

Helpende handen gezocht

Vind jij 't leuk om tijdens de kunstmarkt tegen een kleine vergoeding een handje te helpen? Om zo de kas van je vriendengroep/vereniging te spekken? Stuur dan een pb naar @KunstmarktHaaksbergen (facebook).

De inschrijving voor de kunstmarkt is gesloten.

• Kunstmarkt

Rondom Pancratiuskerk,