Sunday Music in The Park

Restaurant 't Hagen,
Officiële website

Sunday Music in The Park

Elke zondag in de maand juni en juli een muziekprogramma in de muziekkoepel en/of in Park Scholtenhagen. U kunt op het terras van restaurant 't Hagen genieten van een verfrissend drankje en hapje. De entree voor Sunday Music In The Park is gratis!

Het programma voor 2017 ziet er als volgt uit:

Zondag 11 juni

Twentelandkapel Crescendo

Egerländermuziek

Zondag 18 juni

Tukkersounds Terrasconcert

5-koppige band uit Haaksbergen. Zij spelen afwisselende nummers van rustig tot up-tempo, alles kan en mag, niets is te gek!

Zondag 25 juni

Scholtenhagenfestival

Gezellig muziekprogramma op diverse podia in het park en in de muziekkoepel. Tevens is er een kunstmarkt. Meer informatie.

Het Scholtenhagen Festival wordt mede georganiseerd door de Lionsclub Haaksbergen.

Zondag 2 juli

Big Band Eighty Nine

Eighty Nine is een swingband, die zich bij de roots van de big band muziek houdt. Pop is not done, hoewel; af en toe wordt er een beetje geflirt met de ‘buitenwereld’. 'Een beetje Michael Bublé, een vleugje Latin; het kan en het mag omdat het swingt'.

Zondag 30 juli

ClipperS Crew

Het repertoire van dit koor bestaat uit shanty’s en kan aangevuld worden met zeemansliederen of lokale liederen verwant aan de zee, haven of visserij. Alle liedjes die door ClipperS Crew gezongen worden zijn speciaal gearrangeerd door dirigent Ard Weeink. Samen met John Gaasbeek tekent hij voor de zeer eigen “sound” van de ClipperS Crew.

• Sunday Music in The Park

Restaurant 't Hagen,