Clubvoetbaldagen HSC

kenmerken: Sportief Sport & Spel
Officiële website

Clubvoetbaldagen HSC

3 dagen voetbal en plezier in je vakantie? Dit kan bij de clubvoetbaldagen HSC op 17 t/m 19 juli.

HSC'21 is een van de ruim 60 KNVB-clubs die door Clubvoetbaldagen is geselecteerd om drie geweldige voetbaldagen voor voetballers (jongens en meiden) van 6 t/m 13 jaar te organiseren.

Clubvoetbaldagen is het regionale voetbalfeest in jouw mei-, zomer- of herfstvakantie. Natuurlijk wordt er heel veel gevoetbald, nieuwe schijnbewegingen geleerd maar vooral veel plezier gemaakt. Je slaapt iedere avond gewoon lekker in je eigen bed.

Open inschrijving regio Haaksbergen

Elke jonge voetballer kan meedoen. Je voetbalmaten uit de buurt, van school of van je club kom je hier tegen of gaan misschien al met je mee. Je traint in een team van ± 12 spelers maar de supergave animatie doe je met alle trainingsgroepen samen. Je hoeft geen lid te zijn van HSC'21 om in te schrijven!

Inschrijven kan hier!

Scholtenhagenweg 29, 7481VN Haaksbergen