Meimarkt & Koopzondag

kenmerken: Kinderen Markt
prijzen
gratis
locatie
Centrum Haaksbergen

Meimarkt & Koopzondag

Vandaag weer de gezellige Meimarkt in Haaksbergen.Het hele centrum is gevuld met een diversiteit aan marktkramen, uitstallingen, eetkramen en podia met muziek. De winkels zijn geopend en organiseren extra activiteiten.

Deze editie gaat wederom vergezeld van een grote kinderrommelmarkt, waar kinderen uit Haaksbergen hun tweedehands koopwaar aanbieden. Verder is er op de Markt volop vertier. De voorjaarskermis staat er opgesteld met botsauto’s, draaimolens, trampolines, een funhouse en nog vele andere attracties. Bij de medewerkers van Small Steps kunnen kinderen meedoen aan leuke doe- en spelactiviteiten.

Muziekoptredens

Net als de Boerenkapel uit Buurse trekt het eigenzinnige Bééntels Kabaal uit Bentelo door het dorp met vrolijke muziek. Op het podium bij Café Zeezicht staat de coverband Yankee. Zangeres Janke en haar bandleden spelen rock en popmuziek van ‘one hit wonders’ tot grote namen (Blondie, U2, James Bay, Cranberries). De band No Jacks, met de Enschedese gitarist René Merbis, zorgt voor de akoestische noten.

Tijden

Deze 29e editie van de Meimarkt start om 10.00 uur. Vanaf 12.00 uur zijn de winkels geopend en starten ook de kinderrommelmarkt en voorjaarskermis. Al deze Meimarktactiviteiten zijn rond 17.00 uur afgelopen. Uiteraard is de horeca langer geopend voor een drankje en hapje.

De Meimarkt wordt georganiseerd door de Haaksbergse Ondernemersvereniging, partner van Haaksbergen natuurlijk!. Meer informatie via meimarkt@haaksbergennatuurlijk.nl.

omschrijving

Deelnemen aan de Meimarkt?

Interesse in een kraam of plaats op de Meimarkt? Inschrijven kan tot 14 mei via het online inschrijfformulier.

Centrumondernemers kunnen zich tot 14 mei inschrijven via het online inschrijfformulier specifiek voor Centrumondernemers.

Deelnemen aan de kinderrommelmarkt?

Interesse in een plaats op de kinderrommelmarkt? Inschrijven kan tot 14 mei via het online inschrijfformulier.

Wanneer

 • Meimarkt & Koopzondag

  -
  Centrum Haaksbergen
  gratis

Programma

Locatie

Adresgegevens

 • Centrum Haaksbergen

  Adres
  Markt, 7481 HS
 • Centrum

 • Markt Haaksbergen

  Adres
  Markt, 7481 HS
 • Turkse Braderie

  Adres
  Blankenburgerstraat 40, 7481EB