Landschappenfietstocht

Marktplein voor de Pancratius kerk,
Officiële website

Landschappenfietstocht

Fiets mee met de gidsen van IVN Haaksbergen en ontdek met hen de prachtige omgeving van Haaksbergen.

Ervaren IVN-gidsen doen onderweg een boeiend boekje open over het zeer afwisselende landschap dat wordt doorkruist. De fietstocht gaat via het Haaksberger Veen door Duitsland naar Oldenkotte en dan via Rekken en de Mallumse Molen door Waterpark Het Lankheet terug naar Haaksbergen en is ca. 35 km lang.

Start

De start van de landschappenfietstocht is om 10.00 uur op de Markt voor de Pancratiuskerk (centrum Haaksbergen). Rond 16.00 uur verwachten de gidsen weer terug te zijn op deze locatie. Deelname aan de fietstocht is voor leden € 1,00 en voor niet-leden € 2,50. Onderweg wordt bij horeca afgestapt, consumpties zijn voor eigen rekening.

• Landschappenfietstocht

Marktplein voor de Pancratius kerk,