Repair Café

-
kenmerken: Budget
prijzen
gratis
locatie
Gilde Haaksbergen, Haaksbergen
online
Officiële website

Repair Café

Stichting Gilde Haaksbergen verzorgt het Repair Café op elke 1e woensdagochtend van de maand. Iedereen kan hier terecht voor lichte reparaties (gratis) aan gebruiksgoederen.

 • Elektrische apparaten
 • Speelgoed
 • Fietsen
 • Kleding
 • Meubels

De vrijwilligers rekenen op de nodige belangstelling vanuit de Haaksbergse gemeenschap. Op de eerste woensdag van de maand kan iedereen van 9.00-12.00 uur spullen gratis laten repareren. De reparatie moet normaliter binnen een uur geregeld zijn. Het is niet de bedoeling dat klanten het te repareren artikel achterlaten en zelf weggaan. Een kopje koffie/thee is altijd beschikbaar.

Hobbywerkplaats

Buiten het Repair Café om kan wekelijks op dinsdagen de hele dag en op zaterdagmorgen van 9.00-12.00 uur in de hobbywerkplaats geklust worden. Iedere bezoeker kan er terecht om zelf te klussen, of een klus met de hulp van een vrijwilliger tot een goed einde te brengen. Alleen de materiaalkosten (zelf meenemen) komen voor eigen rekening. Het gaat om kleine klussen voor privé-doeleinden. De goed uitgeruste werkplaats biedt vooral op het gebied van houtbewerking veel mogelijkheden. Een ervaren vakman is bereid te helpen en uiteraard staat een kopje koffie/thee voor u klaar.

Klussendienst

De klussendienst verricht werkzaamheden in en om het huis. Mensen die niet in staat zijn zelf het werk uit te voeren, en daarnaast minderdraagkrachtig zijn, kunnen een beroep op de klussendienst doen. Hiervoor moet men een aanvraag bij de Noaberpoort indienen. De klussendienst beoordeelt of de klus voor uitvoering in aanmerking komt. Een geringe vergoeding wordt voor elke klus gevraagd.

Vragen en meer informatie?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de coördinator Leo Veldhuis, T 06 10829878. Meer informatie is ook te vinden via www.gildehaaksbergen.nl en via facebook Gilde Haaksbergen.

Wanneer

 • Repair Café

  1 apr - 31 dec 2017
  • elke 1e woensdag van de maand | - uur
  Gilde Haaksbergen, Haaksbergen
  gratis

Locatie

Adresgegevens