Kunstmarkt

kenmerken: Kunst & Cultuur Markt
prijzen
gratis
locatie
Rondom Pancratiuskerk, Haaksbergen

Kunstmarkt

Kunstkiek'n in Haaksbergen. Kom naar de kunstmarkt rondom de Pancratius kerk en laat u verrassen door de veelzijdigheid aan creativteit. Straattheater en muziek maken het extra gezellig.

Kunstmarkt thema 2016: Multi Cultureel

Ruim 100 kunstenaars met een grote diversiteit aan kunst: schilderijen (olie en acryl), houtsculpturen, edelsmeden, glaskunst, beeldhouwwerken, boetseerwerken, textielkunst etc zijn te vinden op de kunstmarkt. Dit jaar zijn er meerdere buitenlandse kunstenaars aanwezig die de bezoeker met andere kunstvormen laten kennismaken.

De ruimte onder de kerktoren is gereserveerd voor een speciale kunstvorm en in de Spoorstraat zijn enkele grote kunstwerken opgesteld.

Straattheater

In samenwerking met de Stichting Kunsten op Straat, uit Diepenheim, is ook dit jaar een aantrekkelijk straattheaterprogramma neergezet. Zo is er een Spaanse muzikale act waarbij gespeeld wordt met zelfgemaakte muziekinstrumenten van (straat)afval en de lachspieren zullen dit jaar ruimschoots worden bewerkt door de ‘Bankman’ en ‘Compagnie Mobil’. Het straattheaterprogramma start vanaf 13.00 uur.

Inschrijven

Inschrijven voor de kunstmarkt kan via deze link

Wanneer

 • Kunstmarkt

  -
  Rondom Pancratiuskerk, Haaksbergen
  gratis

Locatie

Adresgegevens

 • Rondom Pancratiuskerk

  Adres
  Markt, 7481HS Haaksbergen