Vacature: Vrijwilliger Front Office

Vrijwilliger Front Office gezocht | m/v | één dagdeel per week, 2 zater-/zondagen per kwartaal en 1-3 extra zaterdagen en/of zondagen per jaar.

Vacature: Vrijwilliger Front Office

Als vrijwilliger Front Office van Haaksbergen Promotie/VVV ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, toeristen en inwoners die onze winkel bezoeken of via telefoon en email contact opnemen. Nadruk van de functie ligt op informatie voorziening, inspireren, gastheerschap, coördinatie reserveringen en verkoop van artikelen.

• Toeristische en recreatieve informatie verstrekken aan gast, klant, inwoner

• Toeristische en recreatieve informatie verzamelen en up-to-date houden

• Actieve en klantgerichte verkoop van producten

• Reserveren en administratieve afhandeling van arrangementen (o.a. Buurserpot, Wakelexpress)

• Signaleren van vraagbehoefte consument en rapporteren aan Front Office Coördinator

• Ontvangst van goederen en inruimen van goederen

• Assistentie verlenen bij productontwikkeling

• Assistentie in uitvoering van enquêtes ten behoeve van marktonderzoek

• Ondersteuning bij de organisatie van deelname aan lokale evenementen/beurzen

• Haaksbergen Promotie/VVV vertegenwoordigen en representeren op lokale evenementen/beurzen (zaterdag/zondag)

Wat vragen we van je

• Je bent collegiaal en kunt goed samenwerken

• Je hebt een vriendelijke en servicegerichte instelling

• Je hebt kennis van Haaksbergen en omgeving en affiniteit met fietsen en wandelen

• Je kunt omgaan met de computer (Outlook, Word, Excel, Facebook)

• Je redt je ook prima in het Engels en Duits

• Je bent één dagdeel per week en 2 zater-/zondagen per kwartaal beschikbaar en 1-3x per jaar een extra zaterdag en/of zondag

Wat bieden we je?

Een leuke werkomgeving in een enthousiast team. Met een collega vrijwilliger beman je de Front Office balie en ben je eerste aanspreekpunt voor Haaksbergen Promotie/VVV. Circa 6x per jaar brengen we een werkbezoek aan toeristische/recreatieve ondernemers/partijen in Haaksbergen en omgeving.

Enthousiast?

Stuur dan snel een motivatie en cv naar Renate Waanders, Front Office Coördinator via . Bij vragen neem gerust contact op via T 053 5742875.

Over Stichting Haaksbergen Promotie

Haaksbergen Promotie is de marketing & promotie organisatie die zich samen met ondernemend Haaksbergen (bedrijven, sport, natuurorganisaties, cultuur, belangenverenigingen, dorpsraden en evenementenorganisaties) en gemeente inzet voor de promotie van Haaksbergen als vitale, actieve en gezonde gemeente om te recreëren, wonen en ondernemen. Kerntaken zijn marketing en promotie van het vrijetijdsaanbod in Haaksbergen en versterken van de positionering van Haaksbergen via een multimediale communicatiemix en persoonlijk gastheerschap in de Touristinfo/VVV winkel.