Vacature: Stagiair Marketing & Communicatie

Stagiair(e) gezocht | m/v | 20 weken | 4-5 dagen per week

Vacature: Stagiair Marketing & Communicatie

Vanaf september 2018 zoekt Haaksbergen Promotie een stagiair(e) die zo mee kan draaien. Heb jij kennis van (online) Marketing Communicatie, ben je bedreven in de verschillende social media kanalen, ben je goed in het schrijven van vlotte teksten, heb je ook nog ervaring met DTP en affiniteit met fotografie? Lees dan snel verder…..

Bij deze stage ligt de nadruk op Marketing Communicatie. De werkzaamheden zijn:

• Content verzamelen en genereren

• Website en social media beheren en monitoren

• Nieuwe online ontwikkelingen signaleren en hierover adviseren

• Persberichten schrijven

• Meewerken aan campagnes

• Mail en telefoon beantwoorden

• Meewerken aan en vertegenwoordigen van de organisatie bij evenementen en beurzen

Wat vragen we van je?

• Je hebt parate kennis van online Marketing Communicatie

• Je beschikt over uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden

• Je bent nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit

• Je bent pro-actief, initiatiefrijk, creatief en kunt goed zelfstandig werken

Wat bieden we je?

Een meewerkstage van minimaal 4 maanden. Je krijgt zelfstandig taken, ondersteunt de overige Marketing Communicatie medewerkers en er is ruimte voor een opdracht/onderzoek. Al met al een leerzame en afwisselende stage in een omgeving die volop in beweging is.

Enthousiast?

Stuur dan een motivatie en cv naar Susan Swidde, coördinator Marketing Communicatie via . Laat alvast je creativiteit en redactionele talent hierin zien. Bij vragen neem gerust contact op via T 053 5742875.

Over Stichting Haaksbergen Promotie

Haaksbergen Promotie is de marketing & promotie organisatie die zich samen met ondernemend Haaksbergen (bedrijven, sport, natuurorganisaties, cultuur, belangenverenigingen, dorpsraden en evenementenorganisaties) en gemeente inzet voor de promotie van Haaksbergen als vitale, actieve en gezonde gemeente om te recreëren, wonen en ondernemen. Kerntaken zijn marketing en promotie van het vrijetijdsaanbod in Haaksbergen en versterken van de positionering van Haaksbergen via een multimediale communicatiemix en persoonlijk gastheerschap in de Touristinfo/VVV winkel.