Cadeaukaarten

• VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is een samenvoeging van de vertrouwde papieren VVV cadeaubon met de online-only VVV Giftcard. Daarmee is de VVV Cadeaukaart de grootste cadeaukaart van Nederland die te besteden is in duizenden winkels en webshops. Op te waarderen met ieder bedrag tussen € 5 en € 250.

• VVV Dinercheque

De VVV Dinercheque is de grootste en lekkerste restaurant-cadeaukaart van Nederland. Van knusse hap tot haute cuisine, altijd te besteden door heel Nederland bij 2.250 restaurants. Bepaal zelf de waarde van € 10 tot € 250. De dinercheque is 5 jaar geldig.

• VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg is het allerleukste overnachtingscadeau van Nederland. Je kunt kiezen uit meer dan 2.500 accommodaties. Waar heb je zin in, een romantisch weekendje met z’n tweeën of juist een actieve midweek met het hele gezin? Bepaal zelf de waarde van € 25 tot € 150. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is 5 jaar geldig.

• Nationale Bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist romantische avond cadeau. De Nationale Bioscoopbon is als enige geldig bij ruim 150 bioscopen en filmtheaters van Nederland voor elke gewenste film. Op te waarderen tussen € 10 en € 150. Maak van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadaeu door deze leuk te verpakken in een filmblik.

• Podium Cadeaukaart

Met de Podium Cadeaukaart koop je kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten door heel Nederland. Van musical tot ballet en van opera tot popconcert. Door meer dan 250 podia geaccepteerd. Bepaal zelf de waarde tussen € 10 en € 150. De Podium cadeaukaart is onbeperkt geldig.

• Fashioncheque

Fashioncheque is de meest fashionable cadeaucheque van Nederland. Het is de leukste manier om fashion cadeau te krijgen en cadeau te geven. Te besteden bij kleine en grote ketens in ieder segment en bij boetieks. Op te waarderen tussen € 10 en € 150 plus € 1,00 voor de verpakking. De Fashioncheque is geldig t/m 1 jaar na activatie.

• Bongo

Het belevingscadeau. Elke cadeaubon bevat een waaier aan belevenissen in de categoriën Weekendsjes Weg, Eten & Drinken, Welness, Actie & Avontuur, Luxueus Overnachten en Citytrips. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een Bongo voor. Belevenisarrangementen van € 20 - € 300. Bongo is 2 jaar geldig en na aankoop gratis om te ruilen naar een andere categorie.

• Nederlandse Boekenbon cadeaukaart

Geef ‘n meesterwerk cadeau! Of je nou van historie, romantiek, fantasie of spanning houdt, met een Boekenbon cadeaukaart heb je altijd een meesterwerk in handen. Op te waarderen tussen € 5 en € 250. De Nederlandse Boekenbon is 3 jaar geldig.

• BOL.com Cadeaukaart

Met deze cadeaukaart geef je niet één, maar miljoenen cadeaus. Op te waarderen tussen € 5 en € 150. De BOL.com Cadeaukaart is 3 jaar geldig.