Natuurlogies Buurse Buiten

Vakantiewoningen & lodges

Kenmerken: Kindvriendelijk Rustig Natuur Platteland Luxe
Adres
Beekweg 4, 7481 RG Buurse

Natuurlogies Buurse Buiten

Wakker worden samen met de natuur. Natuurlogies Buurse Buiten zijn drie bijzondere, kleinschalige logiesverblijven midden in natuurgebied Het Witte Veen.

Logeren midden in de natuur dat kan bij Natuurlogies Buurse Buiten op drie verschillende locaties. Even echt ontspannen, bijtanken, inspiratie opdoen, schrijven, lezen en genieten van het Twentse buitenleven met natuur, rust en ruimte. Voor een combinatie met outdoor activiteiten zijn er talrijke mogelijkheden.

Locatie Erve 't Markslag

De Heerenkamer, vakantiehuis voor 4-5 personen

De gerestaureerde boerderij uit ca. 1905 heeft een woonkeuken met de sfeer van vroeger. De ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel is door een grote schuifpui verbonden met een veranda. In het buitenseizoen een heerlijke extra leefruimte om te genieten van het echte Twentse buitenleven. Op de verdieping zijn twee slaapkamers met boxspring-bedden en badkamer.

Logeren in Het Bakhuis? Klik hier.

Het Bakhuis, vakantiehuis voor 2-4 personen

Het vroegere Bakhuis van Erve 't Markslag is nu een bijzonder logiesverblijf met knusse zithoek met (slaap)bank en houtkachel en goed uitgeruste keuken. Op de vide is een slaapkamer met 2 persoonsboxspring en badkamer.

Logeren in Het Bakhuis? Klik hier.

Locatie Beekweg

B&B De Beekloft, 4 personen

De Beekloft is een vakwerkschuur die in gebruik is als gastenverblijf voor een kort verblijf op basis van bed en breakfast. 's Ochtends wordt een mand geserveerd me alle verse ingrediƫnten voor een goede start van de dag. De zithoek en woonkeuken bevinden zich, net als een loft, in een open ruimte met houtkachel. Openslaande deuren naar een eigen terras versterken het gevoel dat je midden in de natuur bent. De badkamer is beneden en de tweepersoonsslaapkamer op de verdieping.

Logeren in De Beekloft? Klik hier.

Contact

Adres
Beekweg 4
7481 RG Buurse
Telefoon
053-5696132 / 053-5696948
Online
www.natuurlogies.nl
E-mail