`t Laakmors

Vakantiewoningen & lodges

Kenmerken: Rustig Gezellig Sportief Wellness Natuur
Adres
Laakmorsweg 5, 7481TB Haaksbergen

`t Laakmors

Het luxe vakantiehuis staat in een zeer fraai natuurgebied, gelegen nabij het Twentsche Haaksbergen, tussen de Buurse heide, de veengebieden en de Duitse grens. Met uw paard op vakantie in Twente, Haaksbergen en de Achterhoek ontdekken.

De prachtige boerenlodge is gelegen nabij een aantal lange afstand fietsroutes (Fietserspad, LF4 route, LF15 route) en wandelroutes (Pieterpad, Noaberpad, Kuierroute en Trekvogelpad).

Deze van oudsher boerenlodge in Twente, is van binnen zeer modern ingericht. Het gehele vakantiehuisje is voorzien van vloerverwarming en in de living staat een sfeervolle houtkachel. Met twee slaapkamers, een trendy keuken en een badkamer in Franse stijl laat de vakantiewoning niets te wensen over. Als u vroeg in de ochtend ontwaakt en vanuit uw slaapkamer over de heide kijkt is er een goede kans dat u de reeën voorbij ziet lopen.

In de aangelegen royale externe berging kunnen fietsen, zadels en/of langlauf ski’s comfortabel opgeborgen worden. Ook is er een afspuitplaats voor paarden en/of fietsen. Maar het opblaasbad staat ook in een mum van tijd.

Naast het huis liggen de weides waar de paarden in kunnen grazen. Voor de paardenliefhebbers die naast een buitenrit het trainingsprogramma niet onderbreken willen is er een bescheiden 16×32 meter buitenbak. Op de omheining van deze bak kan stroom gezet worden, waardoor de paarden ook hierin zouden kunnen overnachten.

Contact

Adres
Laakmorsweg 5
7481TB Haaksbergen
Telefoon
053-8507350
Online
www.tlaakmors.nl
E-mail
SITE::TWITTER
Facebook