Groepsaccommodatie en Camping De Meene

Kenmerken: Gezellig Rustig Nostalgisch Huiselijk Kindvriendelijk
Markslagweg 6, 7481 RE Buurse

Groepsaccommodatie en Camping De Meene

De Meene kamphuis & kampeerterrein, gelegen aan het witte veen. Mooie locatie om van daaruit te wandelen en te fietsen. Voor iedereen die van rust en ruimte houdt, geschikt voor jong en oud.

Het Kamphuis

Het Kamphuis is gelegen in aan de Markslagweg in Buurse en biedt slaapplaats aan maximaal 48 personen. Het gebouw heeft de volgende indeling: Ruime entree, groot dagverblijf, klein dagverblijf, keuken, sanitair en vier slaapzalen. Vóór het gebouw is een grote speelweide en naast het gebouw zijn enkele speeltoestellen en een terras met picknick tafels wat de mogelijkheid biedt om ook buiten te eten. Onder het gebouw bevindt zich een fietsenkelder, waar u uw fietsen droog kunt stallen. De indeling van De Meene is als volgt: Er zijn twee dagverblijven, de "grote zaal", die tevens als eetzaal dienst doet, en het "kleine dagverblijf" in de kelder van het gebouw. De Keuken bestaat uit een kookunit met afzuig installatie. Een unit met spoelbakken een groot aanrecht, een koelkast met vriesvakje en een kleine koelkast. Vanuit de keuken staat men door middel van een aangeef loket in verbinding met het grote dagverblijf waar men met groepen kan eten. De Meene heeft twee toiletruimtes, met elk vier wastafels, twee douches en twee toiletten. De 48 slaapplaatsen zijn verdeeld over 4 slaapzalen, een grote slaapzaal voor 18 personen, 2 slaapzalen met elk 12 bedden en een kleine slaapzaal met 6 bedden. Reserveren kan via Mevr. Rieke Spijk, telefoonnummer 06-25085661 of groepsaccommodatie@demeene.nl.

Het kampeerterrein

Het kampeerterrein van De Meene is opgesplitst in 2 delen, t.w. een algemeen terrein en een terrein aangesloten bij stichting natuurkampeerterreinen. Het algemene terrein: Hier bevinden zich +/- 35 vaste plaatsen en verder beschikken we o.a over een speciaal tententerrein, waar alleen met een tent of vouwwagen gekampeerd mag worden en waar tevens een schuilhut aanwezig is. Verder zijn er ruime plaatsen beschikbaar in het bos en op twee kampeerweides. Sinds 2013 zijn bijna alle plaatsen van elektra voorzien. Het ruime toiletgebouw, opgesplitst in een dames- en herenzijde, heeft u binnen de beschikking over een ruime wasgelegenheid met 3 warme douches, 1 wascabine, 3 wastafels en 1 baby-/kinderbaden met aankleedtafel aan ieder kant. Buiten is een afwasgelegenheid met 4 afwaspunten en een mogelijkheid om uw chemisch toilet te reinigen. Voor warm water hoeft u niets extra's te betalen, dat is allemaal bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een wasmachine en een wasdroger. Voor de kinderen is er een speeltuin met o.a. schommels, wipkippen een speelhuisje met glijbaan en een trampoline. Voor algemeen vermaak is er een vuurring, waar kampvuren gemaakt mogen worden.

Natuurkampeerterrein: Aan de overzijde van de Markslagweg is een klein en rustig kampeerterrein met 8 plaatsen dat is aangesloten bij de stichting Natuurkampeerterreinen. Op terrein bevindt zich tevens een klein toiletgebouw, voorzien van een douche, wastafel, toilet en afwasgelegenheid.

Op het gehele terrein is gratis WiFi.

Reserveren kan via: camping@demeene.nl of Tel:06-18655416 en verder tijdens het seizoen (4 april t/m 5 okt) via Tel:053-5696220.

Openingstijden

Het kampeerterrein is geopend van 4 april t/m 6 oktober 2014. Buiten deze periode is het Kamphuis wel geopend in de weekenden.

Markslagweg 6
7481 RE Buurse