Vakantiewoning/appartement De Kateeker

Overnachten

Kenmerken: Bij het bos Terras Oplaadpunt elektrische fiets
Adres
Hagmolenbeekweg 48, 7546 PN Enschede

Vakantiewoning/appartement De Kateeker

De Kateeker (eekhoorn) is een modern, rookvrij appartement voor twee personen in Twente. Het ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied het Buurserzand.

De royale woonkamer heeft een volledig ingerichte moderne open keuken met eetbar. Als je het koud hebt, doe je de pelletkachel lekker aan. Je kijkt uit op het zwembad en de grote bostuin. Alle ramen en deuren zijn voorzien van horren.

De eigenaren wonen in de hoofdwoning. Dit betekent dat je elkaar op het terrein tegenkomt en bepaalde faciliteiten, zoals het zwembad, samen gebruikt. De Kateeker heeft een eigen ingang. Voor je auto is voldoende parkeergelegenheid. De fietsen kun je stallen in het fietsenhok met een oplaadpunt. Huisdieren zijn niet toegestaan. Wifi is beschikbaar.

In de omgeving kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Na zo’n sportieve activiteit kun je in de zomermaanden heerlijk bijkomen in het verwarmde zwembad. Enschede (±10 km) en Haaksbergen (±4 km) zijn met de auto over “de grote weg” makkelijk bereikbaar. Ook via landelijke weggetjes of fietspaden rijd je langs alternatieve routes daar heen. Na vijf minuten lopen, sta je voor De Wakel, het informatiecentrum op het Buurserzand.

De Kateeker is vooral een plek voor natuurgenieters en rustzoekers.

Contact

Adres
Hagmolenbeekweg 48
7546 PN Enschede
Telefoon
06-54690664
Online
www.kateeker.nl
E-mail